Донације Удружења “Наше Драгачево”

od strane | авг 2, 2023 | Uncategorized, Новости

Након завршетка школске 2022/23 године, Удружење Нaше Драгачево, са  Фондом за помоћ талентованим ученицима и студентима Драгачева, на челу са Управитељом Фонда г. Ненадом Тутуновићем,  спровело је још једну у низу  акција за талентоване и вредне ученике наших основних школа.
На писани предлог Основне школе у Котражи, од 06.07.2023. ученицама 8. разреда ове школе, носиоцима “Вукове дипломе” Јелени Маринковић из Горњег Дупца, Милици Филиповић, Дуњи Вујичић и Наташи Филиповић из Белог Камена, у име Удружења и  Фонда за помоћ талентованим ученицима и студентима Драгачева као дародавца, уручена је скромна награда у виду бележница и књига “Знакови поред пута” Нобеловца Иве Андрића, за остварене резултате у досадашњем школовању, такмичењима и осталим школским активностима.
Члан  Удружења, г. Раде В. Јовановић из Аугзбурга, Немачка, родом из Вучковице са својом породицом дао је наменску донацију од девет лопти  Фонду које жели да уручи његовој некадашњој Основној школи у Котражи.
У контакту са школом у Котражи речено је да су увек у дефициту са лоптама и да ће им донација баш значити.
Хвала г. Јовановићу на овој донацији која може послужити као леп пример и за неке друге, будуће донаторе за наше младе спортисте основце из ове и других наших школа.
СА ДОБРИМ ЉУДИМА, ЗА ДОБРЕ ЉУДЕ!
Удружење “Наше Драгачево” је уз помоћ својих донатора даровало нашој школској библиотеци осам томова речника.
Ми се захваљујемо много Удружењу на свему, посебно председнику Милану Парезановићу и надамо се да ће многи следити њихов пут.

адреса

Котража,  32235 Котража

Telefon i E-mail

032 856 113   mail    oskotraza@gmail.com

Директор школе

Милан Сарић