Новогодишња чаролија

od strane | јан 4, 2023 | Uncategorized, Новости, Разредна настава, Разредна настава I-IV

Дошли смо до краја првог полугодишта у овој школској години, али уједно и до тренутка када испраћамо стару и полако улазимо у нову годину која следи.
То је време коме се деца највише радују.
Новогодишња чаролија је већ данима присутна у нашој школи. Период у години који је предвиђен за добро расположење, славље, али и даривање поклона.
Ову седмицу смо започели уређењем паноа и кићењем јелке у холу наше школе. Ученике је највише обрадовао Базар, традиционална продајна изложба новогодишњих честитки и украса за јелку.
У ИО Вучковица организована је новогодишња радионица у којој су учествовали ученици школе, деца млађег узраста и њихови родитељи, који су им били у посети. Деца су уживала у дружењу, разговарали су о предстојећим празницима, цртали и бојили новогодишње мотиве. На крају дружења њихови утисци су били позитивни и изразили су жељу да ускоро поново посете школу.
Новогодишњу приредбу ове године, као и претходних година припремили су ученици млађих разреда са својим учитељицама, као поклон родитељима, запосленима у школи, али и својим другарима.
Сви присутни су уживали посматрајући костимиране ученике који рецитују, певају, играју и глуме. Аплауз и похвале од стране родитеља ни овог пута нису изостали.
Уз лепе речи и најлепше жеље завршена је још једна новогодишња еуфорија у нашој школи, а сада одмор може да почне…
Уживајте❣
У име ученика и колектива ОШ “Котража” желимо вам срећну и успешну Нову годину

адреса

Котража,  32235 Котража

Telefon i E-mail

032 856 113   mail    oskotraza@gmail.com

Директор школе

Милан Сарић